Bedriftsidrettslag

Sandefjord Shotokan Karateklubb har en sterk visjon om å være den foretrukne samarbeidspartneren for bedriftsidrettslag i Sandefjord, og vi tror våre verdier og tilnærming gjør oss til den beste partneren for ditt lag.

Vi er fast bestemt på å hjelpe bedriftsidrettslagene i Sandefjord å oppnå suksess i deres helse- og velværeinitiativer. Ved å velge Sandefjord Shotokan Karateklubb som deres samarbeidspartner, kan dere være trygge på at dere vil motta topp kvalitetstjenester og støtte for å oppnå deres mål.

Helse og styrke

Vi setter helse og velvære i høysetet. Våre treninger er utformet for å forbedre fysisk form, styrke mentalt velvære og fremme en sunn livsstil. Vi tror at en sunn og aktiv arbeidsstyrke er en produktiv arbeidsstyrke.

Erfarne instruktører

Våre instruktører er høyt kvalifiserte og har lang erfaring innen karate og selvforsvar. De er dedikert til å hjelpe deltakerne med å nå sine mål, uansett ferdighetsnivå. Dette sikrer at våre treningsøkter er informative, engasjerende og trygge.

Tilpassede Program

Vi forstår at hvert bedriftsidrettslag er unikt, med ulike behov og mål. Derfor tilpasser vi våre programmer for å passe perfekt til din gruppe. Enten dere ønsker selvforsvarskurs eller et karateparti, skreddersyr vi programmet for dere.

Fellesskap og Teamånd

Vi er opptatt av å gjøre det så enkelt som mulig for dere. Vi tilbyr fleksible tidspunkter, lokaler og prispakker som passer for din tidsplan og budsjett.

Å velge oss gjør en forskjell

Ved å velge Sandefjord Shotokan Karateklubb som din samarbeidspartner for bedriftsidrettslaget, støtter du også vårt viktige arbeid med inkludering og idrett for alle.

En del av inntektene fra våre tilbud går direkte til å støtte vår satsing på paraidrett. Vi er dedikert til å gi personer med ulike funksjonshemninger muligheten til å delta i idrettsaktiviteter og oppleve gleden ved fysisk aktivitet. Dette inkluderer tilrettelegging av treninger, deltakelse i konkurranser og tilgang til nødvendig utstyr.

Vi tror på verdien av inkludering i idretten og ønsker å skape en mer mangfoldig og tilgjengelig idrettsverden for alle. Ved å velge oss som din samarbeidspartner, er du med på å støtte dette viktige arbeidet.

Vi takker for din tillit og ser frem til å bidra til en sunnere, sterkere og mer inkluderende samfunn gjennom våre felles innsats.