Medlemsregistrering

Bli medlem

hos oss

Innmelding i Sandefjord Shotokan Karateklubb er enkelt, det er et kort skjema som fylles ut og sendes inn. Vi har ført opp noe viktig informasjon du som medlem eller foresatt må kjenne til. For å kunne bli medlem hos oss er det nødvending for deg å ta i bruke idrettsapplikasjonen Spond-appen. Innen denne appen utføres all kommunikasjon til og fra klubben, av/påmelding til treninger og arrangementer. Betaling av medlemskontingent og treningsavgift gjøres også her.


Medlemsvilkår

Ved å melde deg inn Sandefjord Shotokan Karateklubb aksepterer og godtar du betalingsforpliktelsen til medlemskontingent og treningsavgift. Disse faktureres utøvere og medlemmer 2. ganger per år (hvert halvår). Betalingsforespørselene sendes til medlemmene gjennom Spond-appen og betales gjennom deres løsning.

Medlemsvilkårene finner du her: Medlemsvilkår


Registering av personopplysninger

Du samtykker til at vi kan behandle og lagre dine personopplysninger i vårt medlemssystem til den nødvendige administrasjonen av medlemskapet og driften av klubben. Det er svært viktig at du registrerer korrekte personopplysninger i innmeldingsskjemaet da alle opplysninger synkroniseres med/til MinIdrett hos Norges Idrettsforbund. På https://minidrett.nif.no/ kan du selv redigere dine opplysninger og melde deg ut av klubben.