Paraidrett

Dette er vårt para-idrettsprosjekt

Sandeord Shotokan Karateklubb (SSKK) er stolt av å presentere vårt engasjement for inkludering og mangfold gjennom Para-Idrettsprosjektet. Vi tror på kraften av idrett til å bringe mennesker sammen og ønsker å skape en plattform der alle kan delta og oppleve gleden ved fysisk aktivitet.

Inkludering, Mangfold, Glede

I kjernen av vårt Para-Idrettsprosjekt ligger våre grunnleggende verdier: inkludering, mangfold og glede. Vi ønsker å bryte ned barrierer og skape et miljø der alle, uavhengig av evner eller bakgrunn, kan delta og føle seg velkomne.

Hovedmålet vårt er å øke deltakelsen blant personer med psykisk utviklingshemming og ulike funksjonshemminger. Gjennom tilpassede treningsprogrammer og dedikert støtte streber vi etter å skape en trygg arena der deltakerne kan trives og utvikle seg. Våre treningsprogrammer er spesifikt designet for å imøtekomme ulike evner og behov. Vi legger vekt på skreddersydde treningsøkter, tilpasset utstyr og et inkluderende treningsmiljø preget av aksept og støtte.

Vi skal samarbeider tett med lokale aktører, samfunnsgrupper og sponsorer for å sikre at vårt Para-Idrettsprosjekt når ut til dem som trenger det mest. Vi tror på samfunnsengasjement og arbeider aktivt for å skape positive endringer i lokalsamfunnet vårt.