Våre instruktører

SSKK er kjent for sine engasjerte og dyktige instruktører.

Helt fra klubben så sitt første lys har den vært velsignet med flinke mennesker som ønsker å ta i et tak. Dette har ført til at SSKK har utviklet seg til en solid og trivelig klubb med mange allsidige instruktører.

Vi legger stor vekt på at medlemmene våre skal få fram det beste i seg selv, og vi utvikler instruktørene våre deretter. Vi har jevnlige treningssamlinger, samt at vi inviterer inn kompetanse utenfra til fordel for våre treningsledere.

Therese Andrea Næsgaard

Therese Andrea Næsgaard er hovedinstruktør i klubben og hun skal derfor tiltales «sensei» innenfor karaten, men dersom du møter henne utenfor karaten kan du kalle henne ved hennes navn.

Therese har konkurrert i mange år og har vært fast medlem av landslaget i lengre tid. Hun har mange internasjonale og nasjonale mesterskap bak seg og er svært engasjert å gjøre karate tilgjengelig for alle, uavhengig av alder og kjønn.

Som hovedinstruktør har hun det sportslig hovedansvaret for klubben er og er bindeleddet mellom klubben og JKA Norway på alle sportslige aktiviteter. Therese drifter klubben på daglig basis sammen med styreleder. Hun har også ansvaret for å følge opp instruktørene i klubben.

Therese har graden 4. dan JKA.

Alexandra Bergan

Alexandra Bergan er trener i klubben. Hun skal derfor tiltales «sempai» innenfor karaten, men dersom du møter henne utenfor karaten kan du kalle henne ved hennes navn.
Alexandra har graden 2. dan JKA.

Kathrine Bøe

Kathrine Bøe er trener i klubben. Hun skal derfor tiltales «sempai» innenfor karaten, men dersom du møter henne utenfor karaten kan du kalle henne ved hennes navn.

Kathrine Bøe har graden 1. dan JKA.

Paula Johansson

Paula Johansson er trener i klubben. Hun skal derfor tiltales «sempai» innenfor karaten, men dersom du møter henne utenfor karaten kan du kalle henne ved hennes navn.

Paula er en svært dyktig utøver og fast medlem på landslaget til JKA Norway. Dette betyr at hun deltar på mange treningssamlinger og konkurrerer aktivt, nasjonalt og internasjonalt. Hennes erfaringer og kunnskap er en viktig brikke i å utvikle våre medlemmer og utøvere.

Paula har graden 1. dan JKA.

Kin Arntsen Ng

Kin Arntsen Ng er trener i klubben. Han skal derfor tiltales «sempai» innenfor karaten, men dersom du møter han utenfor karaten kan du kalle ved hans navn.

Kin er en dyktig trener med god innsikt i kumite og har også lang erfaring fra kyokushin karate.

Kin har graden 1. kyu.

Ivan Kotek

Ivan Kotek er hjelpe trener i klubben. Han skal derfor tiltales «sempai» innenfor karaten, men dersom du møter han utenfor karaten kan du kalle han Ivan

Ivan har graden 1. kyu.

Frode Eggen

Frode Eggen er hjelpe trener i klubben. Han skal derfor tiltales «sempai» innenfor karaten, men dersom du møter han utenfor karaten kan du kalle han ved hans navn.
Frode har graden 1. kyu

Ken Andersen

Ken Andersen er trener i klubben og han skal derfor tiltales «sempai» innenfor karaten, men dersom du møter han utenfor karaten kan du kalle han ved hans navn.

Ken er også leder i klubben og har det overordnede ansvaret for klubben er og er et bindeledd mellom klubben og JKA Norway.

Ken har graden 1. kyu JKA.