Ønsker du å leie våre lokaler?

Trenger du et stort gulvareale til trening eller andre aktiviteter? Vi har ledig kapasitet for utleie!

Vi har nylig flyttet inn i nye flotte, oppgraderte lokaler som spenner over omtrent 270 kvadratmeter med stort dedikert matteflate. Perfekt egnet for alle former for kampsport og andre mattebaserte aktiviteter for en trygg og komfortabel arena for trening og utvikling.

Fasiliteter:

  • Ca. 200 kvm matteområde
  • Ideell plass for kampsport og matteidretter
  • Nyoppusset og moderne atmosfære
  • Sentral beliggenhet i Sandefjord

Utleiemuligheter: Vi har nå ledig kapasitet for utleie av våre lokaler. Enten du ønsker sporadisk tilgang eller faste treningsøkter i løpet av uken, er våre lokaler tilgjengelige for deg. Vi tilpasser oss dine behov for å sikre den beste treningsopplevelsen.

Dette er din sjanse til å trene i et profesjonelt miljø, omgitt av dedikerte utøvere og med tilgang til førsteklasses fasiliteter.

Lokalet egner seg også for enkeltstående utleie for andre ikke-sporslige aktiviteter som for eksempel bursdagsfeiring m.m.

Kontakt oss: For priser, tilgjengelighet og mer informasjon, nøl ikke med å ta kontakt med oss. Send en e-post til kontakt@sskk.no eller ring +47 98 02 63 63. Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg velkommen til våre fantastiske treningslokaler!